2015. december 18.

Blog karácsony 2015


Sziasztok Szépségek!

Elnézéseteket kérem, megcsúsztam a posztolás időpontjával személyes okok miatt. De most igyekszem bepótolni! 

A Blog Karácsony kezdeményezést a Fiatalos Blog írójának, Ilussnak köszönhetjük immáron harmadik alkalommal. Tavaly sajnos nem tudtam részt venni, de úgy gondoltam idén még belefér egy kis plusz ajándékozás a teendőim közé.  Valószínűleg a Blog Karácsony is hozzájárult ahhoz, hogy idén valahogy jobban vártam a karácsonyt, mint az előző években.

Én Meyer Eszter-Virágot ajándékoztam meg, oldalát ide kattintva érhetitek el. A csomagocskámnak érdekes útja volt, ugyanis itthonról felutazott velem Egerbe, onnan lett postázva Eszterhez. :)


Én pedig Anettől kaptam az ajándékom, a Beautycrumbs blog írójától.  Még idő-előtt kézhez kaptam a küldeményt, ami bearanyozta a ZH időszakom. A vaskos boríték rengeteg kincset rejtett.Már a borítékot is apró matricák díszítették, abszolút karácsonyi hangulat. És, hogy mit rejtett a csomagocska?


Gránátalmás fürdősó hmm nyammm :P


Bio fürdőgolyó, azaz kocka, valami isteni illattal.


Parfümminta és Illatosított kendő
Elengedhetetlen karácsonyi-hangulat keltő: tea. Nagyon fűszeres ízben. :)


Ami még a csomagomban volt, egy szájfény és egy pirosító. Egy cuki kerámia karácsonyfácska és a kedvenc arcpakolásaim, amiket mohó módon már el is használtam :P


Ami még helyet foglalt a meglepiben egy személyes kis irományocska. Ez is szintén cuki matricával.Anettnek ezúton is nagyon szépen köszönöm a csomagot, nagyon tetszett, sikerült eltalálnia az ízlésem. :) 

1 megjegyzés: