2013. június 21.

Szépségnagykövet, avagy hobbiból foglalkozás

Sziasztok Szépségeim!

Most egy személyesebb témájú poszttal készültem nektek :)

Mit is takar ez a név, hogy Szépségnagykövet?

Kezdjük a legelejéről...
Avonos pályafutásom már jóval előbb elkezdődött mint azt gondolhattam volna. Anyukám még a kezdetek kezdetén csatlakozott az Avonhoz tanácsadónőként, gondolván jól jönnek majd a termékek, ha a lányai serdülni kezdenek. Én ekkor még kicsi voltam, de már akkor beleszerettem a termékekbe, a folyton megújuló katalógusokba. Sokszor elkísértük anyát a különböző rendezvényekre, így gyakorlatilag ő vezetett bele ebbe a világba :)

Majd 2010-ben, amikor 15 éves voltam, egy helyi rendezvényen, ott volt az AVON busz.


Mivel volt kuponom kaptam egy ingyen sminket, és felkerestek a tanácsadónői munka lehetőségével.
Elgondolkodtam, hogy végül is felesleges lenne csatlakoznom, mert anyán keresztül minden termékhez hozzájuthatok. De furdalt a  kíváncsiság hogy hogyan működik, mit hogy kell csinálni, így belevágtam.

Először csak saját részre rendelgettem, majd lassan minden ismerősömmel tudattam hogy avonozok (nem is szándékosan, hogy "na most akkor rendelj tőlem", hanem csak megosztottam velük az örömöm), és kialakult egy állandó vevőköröm. 
Szépen gyarapodtak a rendeléseim, eljártam a tréningekre, igyekeztem fejlődni. 
Bő fél év elteltével a zónánk vezetője megkeresett a koordinátori munka lehetőségével. Éppen nyári munkát kerestem abban az időben, így jobb ötlet híján igent mondtam, de nagyon nem voltam biztos a dolgomban akkor még.  
Majd ezen a szinten is igyekeztem mindent elsajátítani, tréningekre jártam, rendszeresen részt vettem a konferenciákon... Ennek eredményeként nőtt a csapatom, én pedig fejlődtem, egyre ügyesebben mozogtam egy egy rendezvényen, és a magabiztosságom is erősödött :)

Hihetetlen sok helyre/alkalomra/rendezvényre eljutottam koordinátortársaimmal, és ezeket a mai napig maradandó emlékként őrzöm.
Egy éves "koordinátori szülinapomat" ünnepeltem, amikor a zónánkba Szépségnagykövetet kerestek. Én is beadtam a jelentkezésem, gondolván, hogy a csapatunk tagjai mindig megdicsérték a  sminkem, körmöm, hátha bejön és ez is egy lépés lesz feljebb. :)

Nagy örömömre érdemesnek választottak, és elindulhattam itt is utamon. :)
Vezetőim mellett, az AVON trénerei segítettek kitanulni a fortélyokat, ezért nagyon hálás vagyok nekik!


Ma már egy éve munkálkodom Szépségnagykövetként, és imádom ezt csinálni!

Az AVON egyik szépségnagyköveteként feladatom a tanácsadók tréningeztetése és az újdonságok megismertetése, elméleti és gyakorlati tudás átadása, jó hangulatú partik keretein belül.
Küldetésem:

A nők még tudatosabban ápolják a bőrüket, tisztában legyenek a bőr és az arcápolási és smink termékek funkciójával, megfelelő használatával.


És néhány infó a kulisszák mögül:
hogy hogyan is készülök fel egy-egy partira


Fontos az avonos megjelenés, ezért kaptam ezt a felsőt. Emellé ékszert viselek, igényes sminket készítek, a hajam rendbe szedem, és így indulok a tréninget megtartani.

A partit megelőző este az anyagokat rendbe teszem/kivágom/összeválogatom...
Majd jön a cipekedés, dobozokba/kofferekbe pakolva szállítom a használandó termékeket a tréning helyszínére.Majd igényesen kipakolok.


Egyenlőre nincs még kivetítőm, ezért laptopon szoktam az anyagot prezentálni.


Szemhéjpúderek elrendezve :)


Arcápolási termékek is :))


Majd kipakolom a tükröket, ecseteket, vattakorongokat, papírokat...


Az érkező személyt ez fogadja ha helyet foglal:
Tükör, hajpánt, ecset, minták, szükséges anyagok.

Végül hoztam pár pillanatképet. Ezek még tavaly az indulásom után készültek, itt még nem voltam felszerelve pólóval. :P


Termékek részletes ismertetése, mit, hova, hogyan...
Volt egy picike vendégem is :)


Egy kis segítség :)


Ők már magabiztosan használják és ajánlják a termékeinket :)

1 megjegyzés: