2013. május 20.

Ballagási sminkem ☻

Sziasztok Szépségeim!

Visszatérésem első bejegyzéseként a ballagási sminkem/hajam/outfitem képeit hoztam nektek.


Mit ad Isten, érettségi előtti izgalomban teljesen kipattanásosodott az arcom. Igazi művészet volt elfedni őket.
Sajnos a közeli képeken látszik egy-két patti amit nem sikerült teljesen eltüntetnem, de ettől függetlenül nem rontotta el az összhatást. 



Nem szerettem volna feltűnő sminket készíteni, elsősorban a kifinomultság dominált a sminkem elkészítésekor. A szememre egyszerű barna árnyalatokat használtam, melyek enyhén csillogtak. 
Tusvonallal emeltem ki a szemem ívét. 
Ettől többet nem akartam a szememre tenni, mivel szemüveges vagyok és így se úgy se látszott volna a kész smink a szemcsi alatt.


A számra Avon Perfect Kiss rúzst használtam, mivel gyönyörű a színe,  emellett jól passzolt a natúr szemsminkemhez és a barackos árnyalatú pirosítómhoz. Továbbá egész nap kényelmes a viselete mert nem szárítja ki az ajkakat és gyógyítja is őket. :)


Ezeket a képeket nap végén készítettem :) A szemem még mindig szépen tartotta magát, az arcom is csak egy kicsit kezdett el csillogni. Itt látszik hogy az arcom jobb fele volt erősen kipattogva :/


Kész smink ☺


A családi ebédre kényelmes ruhát választottam. Sötét farmer, hosszított fekete pólóval.  Kiegészítőként itt egy hosszú, többsoros nyakláncot és szikrázó fülbevalót viseltem.


Hugival a családi ebéd után :)
A hajamnál is az egyszerűség volt a meghatározó. Nem szerettem volna kontyot, mivel alapból nagy a fejem, nem kell ezt tovább nagyítani. Így a választásom a nagy göndör tincsekre esett. :) 


Igyekeztem nem sírni, de elég sokszor könnyeztem. Hiába, mégiscsak 12 évig ebbe az iskolába jártam.
És most minden eddiginek vége. 


Ti milyen sminket viseltetek a ballagáson?

2 megjegyzés: