2011. szeptember 4.

Vad, fekete, Avril-es partismink egyszerűen!

Sziasztok!
Fuh már elég régen raktam fel sminkes postot! Most igyekszem pótolni!
Ezt a sminket szeretném bemutatni nektek:


Ezt a sminket egyik barátnőm kedvence Avril ihlette, amikor náluk aludtam a CD-borítón megláttam és tudtam ezt meg kell csinálnom!

Eszközök amikkel dolgoztam



Az arcomat a képen látható termékekkel csináltam meg!
Először az Avonos hab állagú alapozómat használtam. Ezt nagyon szeretem, jól fed, nem irritálja a bőrömet, és nem is zsírosodik be! Nagy kár hogy, már nem lehet kapni :/ Ezt a először egy alapozó ecsettel viszem fel az arcomra csíkokban, majd a 187-es Duo Fibre ecsettel dolgozom el.

Majd a Mac Emanuel Ungaro korrektorát használom egy korrektor ecsettel.

Utána púder-> Avonos kőpúder és egy nagy púderecset :)

Végezetül arcpirosító és hightlighter azaz "arcfény". Ehhez az Avon újdonságát használom a Duo arcpirosítót!
Nagyon megszerettem, (pedig nem nagyon pirosítóztam magam ezelőtt mert mindegyik pirosító túl erősen látszott az én világos bőrömön) ez a rózsaszínes-barnás viszont nagyon jól passzol a világos bőrszínemhez. A másik színt pedig használhatjuk keverve is, vagy akár magában az arccsontunkra és a szemöldök csontunkra!  LOVELOVE♥

Ecsetkéim ♥

A szememre igazából csak ezt a 3 terméket használtam, tehát ez egy elég olcsó smink :DDD

És ezeket az ecseteket. Eddig csak egy kis készletem volt, azzal dolgozgattam, de augusztusban beszereztem egy 12-es készletet, benne mindenféle számomra új fajta ecsettel, és most barátkozunk egymással :P

Először szemhéjalapnak az essence tégelyes tusát választottam, mert amíg nem szárad meg, addig teljesen jól lehet vele dolgozni és nagyon jól "beleragad" a szemhéjpúder. Ehhez egy lapos kiemelő ecsetet használtam, amit igazából bármilyen korrektor ecsettel helyettesíteni lehet, csak én nem szívesen piszkítom össze a korrektor ecsetet egy tussal, mert elég nehéz belőle kimosni! A mozgó szemhéjamra vittem fel.

Majd evvel a Rossmanos, for your Beauty ecsettel viszem fel a szememre a festéket! Jó alaposan, apró mozdulatokkal beleütögetem a tusos alapba! Így olyan tartóssá válik hogy egy egész éjszakás partit is simán kibír! :D  Nagyon szeretem ezt az ecsetet, mert ahhoz képest hogy pár százas hihetetlen jó! :D Puha nem hullik a szőre, jól lehet vele dolgozni! Minden nap használom úgyhogy elválaszthatatlanok vagyunk! ♥
Az Avon Onyx Lustre hármas szemhéjpúderéből a feketét használtam! Ez egy szép erős fekete szín enyhe csillogással, kimondottan füstös szemekhez!

Az essence 22-es BlockBuster szemhéjpúderét használtam hightlighternek! Ezt a legkönnyebben az essence ecsetével tudom felvinni! Imádom ezt az ecsetet is! :DD Szóval ezt a színt a szemöldököm alá vittem fel.

Aztán egy ferde fejű árnyékoló ecsettel és a sötétbarna színnel összesatírozom a fekete és bőrszínű színt! Itt alakítom ki a cicás formát a szememnél!  Kicsi körkörös mozdulatokkal haladok a belső zugtól kifelé!

Végezetül egy szemkihúzó ecsettel és tussal kihúzom a vízvonalam. Majd egy kis száradás után egy ceruza ecsettel elsatírozom az éles vonalat! Én direkt nem hagytam vastagra a vonalat úgy mint Avrilnél, mert az nekem úgy áll, mintha behúztak volna ezért maradtam az egyszerű vízvonalnál! De aki tudja magáról hogy jól áll neki és szereti, nyugodtan csinálhatja vastagabbra!

Még egy lépés a szempilla spirál! A hihetetlen nagy pillák érdekében superSHOCK MAX spirált használtam! :)
És kész! Nem is volt olyan nehéz!







Kifogjátok próbálni ezt a sminket? 

5 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lett, nagyon tetszik!! Ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon szép! :) teljes arcos képet kérhetünk legközelebb? :$ Olyan kivi lennék milyen szemből :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyes vagy, én nem vagyok olyan ügyes, mindig akad probléma, egy kedvencem smink:
    Mesés sminktipp, hogy te is ragyogj: Réz-bézs

    VálaszTörlés