2015. szeptember 29.

AVON SuperExtend folyékony szemhéjtus

Sziasztok Szépségeim!

Ezúttal a kedvenc tusomat hoztam el nektek. Nem újdonság, egy ideje már az Avon kínálatát képezi. Amivel a szeptemberi katalógusban bővült, az egy precíz változat, aminek 0,4mm-es a hegye, de erről bővebben majd egy későbbi bejegyzésemben szólnék.


A csomagolás a már megszokott fekete AVON logóval ellátott dobozka.




Kibontva elénk tárul a kis filces kiszerelés. 



Barna és kék (Teal) színben, a klasszikus fekete mellett, illetve a vásárlásom óta bővült a család egy szép lila(Plum) és egy indigókék(Navy) árnyalattal is. Ezekből az utóbbit tervezem még beszerezni.  
[hihetetlen milyen kis csutka körmeim voltak a képek készülésekor, azóta már visszanőttek :) ]


Én kimondottan híve vagyok az ilyen filces változatoknak, ugyanis sokkal pontosabban lehet velük dolgozni. Illetve azoknak különösen ajánlom, akik még nem olyan biztosak a tusvonal készítésében, ugyanis itt nem kell azzal a nehezítő körülménnyel számolnunk, hogy az ecset feje ide-oda nyuklik,; ez a kis filces fej mindig fixen áll. 




Színminták. A barnát hétköznapi sminkhez abszolút el tudom képzelni, a kék inkább egy alkalmibb sminkhez, de ez nyilván egyénfüggő :)





Az alábbi képeken a Teal-lel készült egyszerű sminkem láthatjátok. Nagyon tartós viselet, a képek már nap végén készültek, látszik, hogy a szemhéjpúder már összeállt, de a tus még mindig tartotta magát.


A tartósságnak egy átka van, hogy hihetetlen mód "ragaszkodik" még lemosásnál is. Olajos bázisú lemosóval estem neki, a végeredmény mégis egy kék plecsni lett a szememen.  


Az ujjaim is megfogta a vattakorongon keresztül.


A kézfejemen is megmaradt a kék. Érdekesség, hogy csak a kékkel tapasztaltam ezt, a barnával és feketével ilyen problémám nem akadt.


Összességében jónak ítélem a terméket, ár/érték arányban megfelelő, a lemosás kicsit bajos a Teal árnyalattal, de ez ellenére elnyerte a tetszésem. Bátran ajánlom nektek is!

Sok sok puszi Nektek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése